måndag 7 januari 2013

CRP och infektions status!

Ja vad skall jag säga, blir lite stressad av hela denna situation vi är uppe i nu. Jonatan är i ganska okej form men är väldigt slemmig i halsen. Därför valde jag att ringa Rikshospitalet för att informera om hur det ligger till. De blev en smula stressade av att J var dålig. Han har nämligen inte bara fått en akut timme utan " han måste opereras senast om 4 veckor" timme. På måndag är det 3 veckor sen de skrev det.

Så jag ringer vårt sjukhus för akut kontroll av Jonatan. Damen jag fick prata med ville informera om att man inte bara kunde få timme så snart. Men så fort hon hade talat med huvudansvarig kardiolog så var det andra bullar. Vi fick timme i mrg kl 10.15. Då skall de ta CRP och finna ut Jonatans infektions status även lyssna på hjärta och lungor. När det är klart så är det att ringa Riksen igen och då får vi nog lite mer svar.

Har verkligen andan i halsen här. Tycker att " RS sjukheten" har blivit bättre men svikten sämre. Nu känner vi som föräldrar att operation kan inte komma senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar