söndag 18 november 2012

Femtusen fest!

Ja men visst, Jonatan väger över 5 kg nu, mer precis 5010 gram. Hur kul nu det än är, så är det bara 40 gram på tio dagar. Inte direkt bra, men han hade växt 2 cm i längden. Så för att vara Jonatan så är det en helt okej ökning. För att sätta det på spättsen så är det ca 4 månader sen vi hade 4 kg fest.. 6 månaders kontrollen gick strålande och alla var nöjda och glada. Att han inte går upp så mkt i vikt tyckte inte de var så illa, men det var kanske för att vi redan följs upp av andra.
Natt till lördag hade Jonatan rekord i att sova, 8 timmar i sträck!!! Guuu vad händer? Och i natt sov han 6 timmar i sträck! Han äter nu mera 2 halva portioner m gröt, två matskedar smör, morsmjölk, och testar det mesta som är bebis vänligt när vi äter. Så ris, morötter, potatis, äggula och vatten ( kan man/ bör man ge bebisar vatten? J älskar det).
Utöver detta så är vi i flyttmodus och lägenheten ser ut därefter, flyttlådor och tomma skåp överallt. För visst ja, vi har köpt oss lägenhet!! Och flytt går den 11/12, här är det snabba bullar! Blir så bra, J får eget rum och vi får en strålande fin lägenhet i kan bo många år i! Och bara för att skryta lite till, nästan alla julklappar är inköpta! Målet är att va klar denna veckan för att slippa tänka på det under flytt.
Denna vecka kommer även fyllas med ansvars grupp möte, Fysio, bio m en go vän, kanske barnrytmik och avslutas med besök av Jonatans mormor och morfar i helgen! Blir en bra vecka det!

1 kommentar: