tisdag 4 september 2012

"Hjärtdirekt, varsågod"

Jaaa! Han har gått upp i vikt! Hela 125 gram och 1 cm i längden (längden är irrelevant med tanke på att vi inte mätte honom när han kom in på sjukan, men kul ändå). Verkar ju som att medicinen fungerar och att han sliter mindre nu än innan. Det enda vi egentligen gjorde idag var att justera upp mängden på ena medicinen. Så nu hoppas vi att den gör att hans andning sänks i frekvens, för den är i hög varv hela tiden. Något ingen är nöjd med om dagen, men blir det värre har Jonatans föräldrar fått godkänt att vi kan ring när som till hjärttelefonen, "hjärtdirekt varsågod" :)
Dock har han tyvärr fortfarande problem med magen, önska jag kunde göra något mer. Skall tala med dietisten på torsdag, så får vi se om det är något vi kan göra. En dag snart skall vi få Sempers magdroppar, direkt leverans från självaste Sverige (de finns inte här och de som är liknande är tydligen inte bra nog). Så det blir nog att vi väntar en vecka eller så efter vi startat med dem, för att se om de ger funktion.
Utöver det så måste jag skryta av lillen som hittills i sitt liv har godtagit våra kvällsrutiner :) Sover nästan alltid till kl 20 och föräldrarna kan slappna av och vara vuxna i en timme före de själva somnar som barn.

2 kommentarer:

 1. Katarina Yngström4 september 2012 20:56

  Sempers magdroppar har vi haft till lillebror eftersom han är atopiker och får en del eksem, funkar toppen på det iaf! :-D

  Och härligt att han gillar kvällsrutinerna för hur mysigt det än är med en liten knodd så behöver man få lite vuxentid oxå <3

  SvaraRadera
 2. Åhh så supert! Vi hoppas vi får det i hus så snart som möjligt. Konstigt att det inte finns i Norge egentligen, speciellt när dietesterna här säger man skall ha det och inte den versionen som finns här.

  :)

  SvaraRadera