tisdag 14 augusti 2012

Åpenhet


Først ønsker vi å takke for fine tilbakmeldinger angående vår blogg. Vi setter pris på at det er så mange som tar seg tid til å lese vår historie, og håper at det er mange som vil følge oss videre. Det er mange som takker oss for at vi deler vår historie med dere,  men vi er overveldet over den responsen vi har fått. Dere gir oss ektra styrke!

Når dette er sagt er det viktig for oss å få frem at bloggen ikke er ment for at folk skal synes synd på oss. Vår hensikt med å skrive denne bloggen er for å normaliserer situasjonen rundt Jonatan. Å dele vår historie med alle er med på å gjøre vår hverdag enklerer og i tillegg skape rom for alle til å stille spørsmål. Når vi skriver denne bloggen bearbeider vi alt vi har vært igjennom og håper at det vi skriver kan hjelpe andre som kommer i lignende situasjoner.

Åpenhet er alfa omega for oss /Peggy

1 kommentar:

 1. Kjære dere<3
  Så sterke, modige og flinke dere er! Vi setter pris på åpenheten og er så glad dere deler.
  Jonatan har fått noen store utfordringer i livet, men jammen var han heldig som kom til dere slik at han ble omgitt av omsorgsfulle, ressurssterke og flotte foreldre som alltid vil stå på for hans velbefinnende<3
  Vi gleder oss til å treffe han en dag!
  Klem fra søskenbarna, onkel og tante i Narvik<3

  SvaraRadera