lördag 11 maj 2013

1 års kalas hela veckan!

Ja men visst! Jonatan är nu mera 1 år plus! Tänk att han för ett år sen kom ut och in i världen, lilla mannen. Världens största lycka och den mest underbara lilla unge. Att något så litet kan ge och sprida så mycket glädje och kärlek, det är ju helt fantastiskt. Lilla Jonatan, eller ja stora lilla Jonatan,tänk så mycket som har hänt detta året. Vårt liv, blev inte efter planen men samtidigt så kunde vi inte önska bättre. För du är du och allt med det, inget annat vill vi ha. Bäst, tuffast och underbarast. Kalas har det nu varit i flera dagar. På självaste dagen var vi på tur med en från mamma gruppen och hennes lilla plutt. Sen var det presenter så det stod härliga till. Nu under helgen har Jonatans mormor, morfar och g-mormor varit på besök och han har fått klossar och ett helt eget kök, kan ni tänka er vilken lycka!
Vi var och vägde killen igår och han ligger nu på 6980 gram, så nästan 7000 fest! Vilket är jätte skönt, för hujamej som han gick ner under omgångssjukan. Han har äntligen fått tillbaka matlusten och äter oss snart ut av huset ;) För ja han äter, guu som han äter och hela dagarna och det gärna helt själv. Så här är det snack om egen sked när vi äter och han kan, han kan äta med sked! 68 cm visade även linjalen, men ja de mäter ju så olika, så vi får nog ta det med en nypa salt. Han klarar nu mera att stå en god stund själv och gå runt saker gör han hela tiden, reser sig upp efter möbler och gick sina första steg igår!!! Där står han mellan mig och fruen och tar två snabba steg och faller i mina armar. Det ni, det kunde vi aldrig tro för några veckor sen! Får se hur detta utvecklar sig, man kunde ju föreställa sig en liten paus snart på denna resande utveckling. Men den har vi inte sett än.. Nu skall vi bli med ner till Sverige och dom där morföräldrarna har ju en lååång korridor att både gå och springa i. Så kanske han kan gå om en vecka;)
Köpte en resvagn nu i helgen, Babytravel. Är bara så nöjd med den och kommer helt enkelt att ha den med nu på tur. Lite lättare att rulla runt på och ha med när vi skall bli hämtade i stan. Han sov i den i dag och det var inga problem alls. Var nog bara hon mamman som var lite osäker på hur han skulle reagera på att ha öppningen ut mot vägen och inte mot mamma.
Nu skall vi ta kvällen och hoppas att Jonatans tandsprickningar är lugna. Ja tand nr 2 är uppe och fler är nog på väg. Och bra med tänker är det ju, för nu kan man bita av själv ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar